biblioteca

Ingeri si demoni

Pentru cei care sunt adeptii cartilor tiparite mergeti aici :http://www.pravaliacucarti.ro/ sau aici: http://www.librarie.net/.sau http://www.litera.roCei de acolo sunt seriosi si livreaza relativ repede produsele  comandate(ramburs prin Posta Romana).


 In continuare va prezint o serie de carti cumparate de pe site-urile de mai sus alaturi de o scurta descriere si  care sper sa va trezeasca interesul si voua :

Carti de pe www.5carti.ro


Brad Steiger , Alfred Bielek , Sherry Hanson Steiger:  
Experimentul PHILADELPHIA si alte conspiratii OZN

În Octombrie 1943, Marina SUA a reusit, în secret, teleportarea unui vas de razboi din Philadelphia la un doc de lânga Norfolk, prin aplicarea cu succes a Teoriei Unificate a Câmpurilor a lui Einstein. Experimentul a facut în acelasi timp ca echipajul si ofiterii vasului sa devina invizibili, timp în care au fost trimisi printr-o distorsiune spatio-temporala, într-o alta dimensiune. Majoritatea echipajului a continuat, pentru tot restul vietii, sa se confrunte cu „efecte secundare” devastatoare, devenind invizibili si suferind fenomenul de autocombustie. Pentru prima oara, un supravietuitor al experimentului relateaza ce s-a petrecut si ca proiectul a reprezentat, de fapt, rezultatul final al tehnologiei extraterestre. Cartea se refera, de asemenea, si la alte proiecte clasificate top secret ale CIA si NASA, inclusiv clonarea genetica, dar si calatoriile în timp, precum si o multitudine de subiecte legate de musamalizarea tematicii OZN.
În timpul celui de-al doilea razboi mondial, în ambele tabere inamice au avut loc experiente pentru punerea la punct a unor noi arme „definitive“. Cea mai ciudata dintre aceste arme a fost poate testata în arsenalul de la Philadelphia, în anul 1943. Primele zvonuri despre experiment s-au raspândit în anii cincizeci. US Navy a dezmintit imediat dar, mai târziu, câteva anchete par sa fi aratat ca ceva foarte ciudat s-a produs în 1943 în largul coastelor americane.
Preston B. Nichols , Peter Moon :
PROIECTUL MONTAUK: Experimente în timp 

Proiectul Montauk: experimente în timp” expune cele mai uimitoare si secrete proiecte de cercetare din istoria omenirii.

Început cu Experimentul Philadelphia în anul 1943, unde grupul de cercetatori de la Biroul Naval au adoptat Teoria Câmpului Unificat enuntata de Albert Einstein în încercarea de a face distrugatorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor - el a disparut însa din timpul si spatiul cu care fiinta umana este familiarizata, fiind teleportat inclusiv echipajul de la bord. Experimentul Philadelphia s-a dovedit a fi un dezastru total pentru membrii echipajului de pe Eldridge. Efectele experimentului au fost perturbari psihologice grave, traume fizice si chiar decese. Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetari intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din statul New York, prin care au fost accesate forte si energii extraordinare, însusi timpul fiind manipulat.

„Proiectul Montauk” este relatarea lui Preston Nichols, care a lucrat ca director tehnic în cadrul proiectului. El a supravietuit nenumaratelor amenintari si încercarilor de spalare a creierului. Relatare fascinanta a acestor cercetari, acest volum contine descrieri ale unor aplicatii tehnice proiectate pentru operarea directa asupra timpului, notiuni prezentate pentru prima data; ele se îmbina armonios cu uluitoarea poveste personala a lui Preston.

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a început un proiect de cercetare majora, cu scopul de a întelege ce s-a întâmplat cu exactitate în timpul Experimentului Philadelphia si de a descoperi secretele functionale ale Teoriei Câmpului Unificat. Cercetarile avansate si foarte secrete au culminat cu construirea actualului avion invizibil Stealth. Simultan, s-a realizat însa un studiu asupra fiintei umane care a condus la rezultate mult mai uimitoare.
Pentru a întelege cum pot supravietui fiintele umane în alte dimensiuni decât cele ale planului fizic, savantii au supus numerosi oameni unor experimente prin care acestora le-au fost bombardate mintile cu unde radio si programe virtuale prin intermediul computerului.


Alan S. Cowel - Moartea unui spion

 Pe 1 noiembrie 2006, Litvinenko îşi savura ceaiul în barul hotelului Millenium din Londra. Câteva ore mai târziu, fostul ofiţer KGB, critic vehement al Kremlinului, a început să se simtă rău şi a fost dus de urgenţă la spital. S-a descoperit că ceaiul îi fusese otrăvit cu poloniu, substanţă intens radioactivă, cu efect letal. Litvinenko a murit convins că însuşi Vladimir Putin ordonase asasinarea lui.

Cine era Aleksandr Litvinenko? De ce fusese nevoit să fugă din Rusia şi să ceară azil politic Marii Britanii? Cine se află în spatele morţii sale, considerată primul act de terorism nuclear?Antonio Las Heras - Enigma Tunguska
Marele mister al secolului XX
Pe 30 iunie 1908, o explozie devastatoare, echivalentă cu 1 000 de bombe atomice de mărimea celei de la Hiroshima, a distrus 2 200 de kilometri pătraţi de pădure, iar radiaţiile puternice emanate de misteriosul fenomen au luminat cerul timp de 3 zile, din Siberia până la Paris sau Londra. Această enigmă a rămas în istorie ca Fenomenul Tunguska, numit astfel după râul care străbate taigaua siberiană în locul în care s-a stabilit centrul deflagraţiei. Autorităţile au invocat căderea unui meteoritTomas Martinez Rodriguez - Mari mistere ale trecutului
În Mari mistere ale trecutului, cititorul va descoperi enigme arheologice şi fapte inexplicabile pe care, adeseori, ştiinţa oficială refuză să le recunoască: mărturii incontestabile care ne întăresc convingerea că trecutul umanităţii este mult mai complex şi mai fascinant decât ne-am fi putut închipui vreodată. De la concepţii mai mult sau mai puţin fanteziste până la teorii întemeiate pe dovezi de netăgăduit, Rodríguez ne poartă într-un periplu captivant printre tainele civilizaţiilor apuse.